3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 8:28
No menu items!

De la Superman la Smeagol: Secretul pentru care-l venerează Cîțu pe Iohannis stă la degetul președintelui

spot_img

Klaus Iohannis a dezvăluit, se pare, secretul pentru care este venerat de  însuși premierul Florin Cîțu. În timpul declarațiilor de presă, de miercuri seară, cu privire la noile restricții, președintele României, vizibil în inconfort, și-a învârtit compulsiv inelul de pe deget. Contextul recent cu eroul Superman ne permite, desigur, să credem că politicienii noștri sunt adevărate personaje și că acum, suntem în alt film: STĂPÂNUL INELELOR – unde, cu siguranță, prim-ministrul țării cel volubil, năstrușnic și rebel cum îl știm, a îmbrăcat de acestă dată, haina lui Smeagol.

În acestă seară, președintele României a reamintit la cine e puterea și pentru a transmite asta, a folosit limbajul semnelor și al  gesturilor, lucru deloc surprinzător, pentru că mulți alți politicieni au apelat, de-a lungul timpului la acest gen de comunicare.

Iohannis și-a învârtit inelul pe deget și dacă ne raportăm la lumea fantastică a super eroilor, cum ar fi cea din cunoscuta serie Stăpânul inelelor, înțelegem desigur, de ce Cîțu îl venerează pe Iohannis și de ce legătura dintre cei doi este atât de puternică.

Inelul de pe degetul lui Klaus Iohannis, care, deși pare a fi verighetă, incorporează toată puterea din țară, are un rol magic și toată lumea îl vrea.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, noile măsuri care vor intra în vigoare de luni.

Accesul la majoritatea activităților va fi permis doar în baza certificatului verde COVID, va fi instituită carantina de noapte, excepție făcând persoanele vaccinate, masca va deveni obligatorie și toți elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni.

Lorena Luchian