-0.2 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023 - 7:40
No menu items!

De la grădiniță direct la spital: S-au îmbolnăvit de toxiinfecție alimentară de Ziua Copilului

spot_img

Petrecerea de Ziua Copilului s-a mutat dintr-o grădiniță din Capitală direct la spital. Mai mulți copii din București din sectorul 3 au ajuns pe mâna medicilor după ce au prezentat simptome ale toxiinfecției alimentare.

„La data de 01.06.2018, la ora 00.10, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin Sistem 112 cu privire la faptul că la un spital pediatric de urgență s-au prezentat, însoțiți de către rude, patru minori, toți şcolarizați la o grădiniță din sectorul 3, întrucât prezentau semne ale unei posibile toxi-infecții alimentare.

Secția de poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la aceasta situatie, grupa operativa deplasandu-se la spital pentru a primi date referitoare la starea de sanatate a copiilor. Au fost sesizate si alte autoritati competente un materie.

Copii se afla sub tratament si nu au ramas internati. Pe parcursul zilei, alti 6 minori, de la aceeasi unitate de invatamant, au fost prezentati, cu aceeasi simptomatologie, la camerele de garda. Si acestia au intrat sub tratament, dar nu au fost internati.

La acest moment, politistii Sectiei 11 si reprezentanti ai DSP si ANSVSA se afla la sediul unitatii scolare pentru verificari si recoltare de probe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Alex Militaru