3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:47
No menu items!

De foame, și-au mâncat tovarășul de călătorie

spot_img

Doi pescari ruşi pierduţi în Siberia au făcut un gest șocant pentru a supraviețui. Pentru că eu rămas fără mâncare, la temperaturi de minus 30 de grade Celsius, ei au mâncat bucăți zdravene din colegul lor. Conform Daily Mail, Alexander Abdullaev şi Alexei Gradulenko, doi pescari ruşi, au fost salvaţi în noiembrie după ce au dispărut timp de trei luni în Estul îndepărtat al Rusiei.

Poliţia a descoperit rămăşiţe umane în locul de unde cei doi au fost salvaţi, iar ei au mărturisit că au fost nevoiţi să mănânce bucăţi din prietenul lor, care decedase.

Abdullaev, Gradulenko, Andrei Kurochkin şi un al patrulea prieten s-au pierdut în Iakuţia, una dintre cele mai inospitaliere regiuni din lume, într-o perioadă în care temperaturile căzuseră deja la minus 30 de grade Celsius.

După ce maşina lor s-a stricat, Kurochkin a rămas în urmă, iar Abdullaev şi Gradulenko au încercat să meargă pe jos pentru a găsi ajutor. Cei doi susţin că prietenul lor a murit şi că abia după aceea au decis să îl mănânce, în condiţiile în care nu mai aveau hrană.

Abdullaev şi Gradulenko au fost în cele din urmă găsiţi după ce merseseră pe jos cale de 150 de kilometri în căutarea unui ajutor. Al patrulea pescar nu a fost încă găsit. Poliția încă îl mai caută.

D.M.