1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 5:00
No menu items!

De ce s-au bătut susţinătorii lui Diaconescu la Târgu Jiu

spot_img

Haos la spectacolul PP-DD organizat la Târgu Jiu. Sute de oameni s-au călcat în picioare şi au devastat corturile electorale ale PP-DD pentru a primi căciuli şi fulare.

Sute de persoane s-au îmbulzit la un spectacol electoral organizat de Dan Diaconescu la Târgu Jiu, pentru a primi căciuli şi fulare, oamenii devastând corturile unde erau împărţite materialele electorale. Pachetele cu căciuli şi fulare pregătite pentru a fi oferite participanţilor la finalul spectacolului desfăşurat pe insuliţa de pe râul Jiu au fost depozitate în corturi amplasate în apropierea scenei pe care au urcat Irina Loghin, Like Chocolate şi Pepe. Nerăbdători să pună mâna pe câte o căciulă şi un fular, oamenii au dat năvală la corturi şi au luat pe apucate pachetele, corturile fiind în mare parte devastate.

Candidatul PP-DD Niculina Mocioi a declarat că a fost făcut un apel la calm dar oamenii nu au mai ţinut cont de nimic. Spre finalul spectacolului, Dan Diaconescu i-a anunţat pe participanţi că va organiza încă două acţiuni de acest gen, iar cel mai mare spectacol pe care vrea să-l organizeze la Târgu Jiu va fi cel din 9 decembrie, el promiţându-le oamenilor că le va oferi atunci mâncare şi băutură. (A.M)