De ce nu vrea Simona Halep să se întoarcă în România

După eliminarea suferită în primul tur al turneului de la Wimbledon, Halep a declarat că în ţara sa natală se spun lucruri rele despre ea

simona-halep

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat că nu doreşte să revină în România după eliminarea suferită în primul tur al turneului de la Wimbledon. Ea a precizat că în ţara sa natală se spun lucruri rele despre ea, dar s-a obişnuit cu această situaţie, relatează telegraph.co.uk.

Este dificil să mă întorc (în România – n.r.) acum. De multe ori, după turnee revin în România, dar astăzi mă gândesc să nu fac asta. Vreau să văd ce soluţii am să merg într-o vacanţă. Vreau să merg undeva. La început am fost surprinsă de reacţiile negative, dar acum sunt obişnuită să aud lucruri rele despre mine în România. Nu mai este o probelmă reală pentru mine şi nu-mi pasă de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, pentru că eu ştiu cât de greu muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să dau socoteală pentru ceea ce fac.

Simona Halep

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon.

În urma acestei înfrângeri, românca poate coborî până pe locul 6 WTA. Halep nu a mai pierdut în primul tur al unui Grand Slam de la ediţia 2013 a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep este înscrisă şi în proba de dublu de la Wimbledon în care face echipă cu Elena Bogdan.

R.D.

NICIUN COMENTARIU