De ce nu e bine să-ți cumperi un gadget imediat după ce apare

De multe ori, produsele sau softurile care se lansează nu sunt cu adevărat inovatoare

 gadget

Cozile din fața magazinelor Apple, la care fanii stau cu câteva săptămâni înaintea unei lansări pentru a fi cei dintâi care pun mâna pe un nou gadget, fac parte din atmosfera fiecărei lansări.

Anul acesta, însă, smartphone-urile și iOS 8 au venit cu câteva probleme, scrie yoda.ro. iPhone 6 Plus se îndoaie destul de ușor, lucru arătat de primii cumpărători ai telefonului.

Așadar, întrebarea este dacă merită să fii primul care pune mâna pe o versiune nouă a unui gadget, sau este mai bine să aștepți?

Cei de la lifehacker.com spun că dacă ai noroc, reusești să fi primul care obține un supergadget și are ce să le arate fanilor, însă trebuie să te întrebi înainte care e probabilitatea să fie așa. Uneori, și o așteptare de 24 de ore te poate ajuta să iei o decizie mai bună, de a cumpăra sau nu un gadget sau de a instala un update al sistemului de operare.

Site-ul citat sugerează că dorința de a fi primul care are un gadget sau un soft nu ar trebui să îți întunece gândirea logică. De multe ori, produsele sau softurile care se lansează nu sunt cu adevărat inovatoare.

O altă întrebare pe care trebuie să ți-o pui este câtă încredere ai în compania producătoare. Iar un lucru important este: poți să-ți permiți cu adevărat produsul?

NICIUN COMENTARIU