3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 18:24
No menu items!

De ce fumează Lady Gaga marijuana

spot_img

gaga_wheelchair

Vedeta Lady Gaga a dezvăluit că a fumat marijuana zilnic pentru a suporta mai uşor durerile de la şoldul drept, operat la începutul acestui an. Cântăreața americană de 27 de ani a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat publicaţiei britanice Attitude Magazine. Ea a precizat că a folosit drogul după ce a suferit o ruptură de ligamente la nivelul şoldului drept în timpul unui concert.

Fumam 15 ţigări cu marijuana în fiecare zi. A devenit un obicei care a apărut atunci după ce durerile de la şold au devenit foarte puternice

Lady Gaga

După intervenția chirurgicală, artista s-a deplasat într-un scaun cu rotile timp de câteva săptămâni anulând 25 de concerte din cadrul turneului mondial „Born This Way Ball Tour”.

Am trecut prin experienţe îngrozitoare la începutul carierei mele, din cauza acelor porci, din cauza acelor bărbaţi din industria muzicală – încercam să conving pe cineva să îmi asculte cântecele şi să mă ia în serios în calitate de compozitor, în loc să mă folosească pentru a le face sex oral

Lady Gaga

Stefani Germanotta, pe numele său real, a mai spus că fumează în continuare marijuana, dar că nu mai este dependentă de acest drog.

Emanuel Stan