13.8 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 7:58

De ce e bine sa fii femeie?

spot_img

De ce e bine sa fii femeie?

Femeile iubesc bărbaţii şi, uneori, îşi doresc să fie în pielea lor, dar doar pentru a le demonstra că nu au dreptate, căci au suficiente motive să fie mândre de sexul pe care îl au. Pentru că merită.

Femeile se dezvoltă mai devreme din punct de vedere intelectual şi se maturizează mai repede.  Învață mai repede să vorbească şi au atenție distributivă, pe care ştiu când și cum să o folosească.  Femeile beneficiază de binecuvântata intuiţie şi au argumente plauzibile pentru orice. Au întotdeauna parte de ajutor când au nevoie de ceva. Au simţul esteticului şi al penibilului mai dezvoltat decât al bărbaţilor şi nu au nevoie să impresioneze sau să se justifice, este suficient că există.

Pentru femei s-au scris cele mai frumoase melodii, poezii şi romane. Muzele, zânele şi îngerii au figuri feminine. Pot cuceri lumea întreagă cu un singur zâmbet. Pentru femei au fost create cosmeticele şi, chiar dacă au zile proaste, arată bine. Conform statisticilor, femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii şi sunt mai ferite de boli, pentru că au mai puţine vicii. Femeile reuşesc întotdeauna să-şi găsească de lucru, sunt creative, ştiu să se facă plăcute, au lapte în sâni şi-şi hrănesc copiii cărora le-au dat naştere, sunt deştepte şi puternice.

C.N.