13.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 17:41
No menu items!

De ce crede Ponta că liderii PDL sunt invidioşi

spot_img

Victor Ponta consideră că membrii PDL sunt invidioşi atunci când spun că doresc să verifice de unde a avut partidul bani pentru lansarea candidaţilor la parlamentare şi susţine că USL a plătit pentru Arena Naţională, iar fiecare participant a venit pe cont propriu.

Sunt foarte invidioşi şi nu fac prin aceste declaraţii decât să accentueze invidia. Şi eu aş fi fost nemulţumit în locul lor dacă un congres aşa cum au organizat ei devine al doilea eveniment al zilei. Când ai lansarea USL, cu 75.000 oameni pe stadion, era normal pentru toate televiziunile să prezinte evenimentul cel mai important. Prin toate aceste declaraţii nu fac decât să arate că, de fapt, ceea ce ne-am dorit, şi anume să facem o lansare care să fie principalul eveniment al zilei de miercuri, s-a reuşit, şi cu cât declară mai mult că sunt supăraţi, cu atât mai mult e clar că am reuşit”, a spus Ponta.

El a ţinut să precizeze  că PSD nu a găsit brusc banii necesari organizării evenimentului, deoarece USL a plătit pentru Arena Naţională şi fiecare participant a venit pe cont propriu. Liderul PDL Raluca Turcan, a declarat, joi, că ar trebui constituită o comisie parlamentară de achetă privind provenienţa banilor cheltuiţi la lansarea candidaţilor USL, ea afirmând că în urmă cu cinci luni PSD era falit. (A.M)