8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 10:41

De ce crede Gabriela Firea că a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

spot_img

Gabriela Firea spune că a pierdut alegerile din cauza campaniei negative pe care competitorii săi au dus-o împotriva sa în online. Firea a venit marți dimineață la sediul PSD, la o ședință a partidului și a declarat că decizia de a aștepta exit-poll-urile din seara alegerilor și declarațiile oficiale în altă locație, a fost a echipei de comunicare a partidului.

“Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi o declarație de presă. Așa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez. Am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie dusă numai pe minciuni la adresa mea”, a mai spus Gabriela Firea.

“Ca am o caracatita… eu vreau sa vad caracatita cand va ajunge domnul Dan si va chema caracatita la sedinta. Nu exista o caracatita! Au fost minciuni de campanie. De altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, în condițiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare, domnul Orban a spus: ”Măi, Florine, dar erau declarații politice”. Ok! Dacă în cadrul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat Gabriela Firea.