17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:52
No menu items!

De ce a ucis-o pe femeia găsită tranșată lângă Autostrada A1. Cetățeanul turc a povestit tot

spot_img

La două zile după ce a recunoscut că a omorât-o şi tranșat-o pe Mirela, cetățeanul turc a fost adus la casa lui din Rahova pentru reconstituirea crimei. Criminalul turc le-a povestit procurorilor cum a omorât-o pe femeie și de la ce a pornit totul.

Bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe femeie. A spus că o iubea mult, dar simțea că îl folosește pentru bani, iar asta l-a scos din sărite.

Anchetatorii l-au adus la locul faptei pentru reconstituire. Le-a explicat pas cu pas cum a comis crima, apoi au mers pe câmpul de lângă autostradă, unde a fost aruncat cadavrul.

Bărbatul a povestit că femeia folosea banii de la el pentru jocuri de noroc. Mirela avea o datorie la el. Cu câteva zile înainte de crimă, victima îi ceruse turcului o sumă de bani că să își socată telefonul de la amanet. Bărbatul i-a oprit buletinul drept garanție pentru că, în total, Mirela avea să-i dea înapoi aproximativ 10 mii de lei.

În ziua crimei, cetățeanul turc a luat-o pe femeie de la o sală de jocuri și au mers la el acasă. Acolo a avut loc un scandal din cauza banilor. Criminalul a bătut-o pe femeie până a lăsat-o fără suflare. Apoi a scăpat de cadavru. L-a tăiat și aruncat pe un câmp într-o încercare disperată de a șterge orice urmă a crimei.

Abia apoi s-a întors acasă să facă curățenie. Nu știa că asta îl va da de gol în fața procurorilor.

„Deși locuința inculpatului este una extrem de dezordonată, singurul loc foarte curat, izbitor, prin comparație cu restul locuinței este baia. Inculpatul a spălat inclusiv pereții. Deținea o cantitate impresionantă de materiale de curățenie la domiciliu. Cel mai important este faptul că pe o pungă de plastic transparentă au fost identificate urme de sânge care s-au dovedit a conține profilul genetic al victimei”, au spus procurorii.

”S-a făcut reconstituirea la fața locului, a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, a descris toate aceste probleme”, a explicat și avocatul afaceristului turc.

Acesta susține că bărbatul nu ar fi vrut să o ucidă:”Nu, nu a avut ideea intenția asta, chiar în declarație a spus că nu a avut intenția asta”.

Polițiștii au descoperit că, în ziua crimei, telefonul victimei a fost utilizat pentru 6 convorbiri cu un număr de pe o cartelă preplătită, iar investigațiile au arătat că acest număr era al turcului. Astfel au ajuns la locuința lui din Sectorul 5. De asemenea, același număr de telefon a fost folosit chiar din locul unde a ascuns cadavrul. După ce a încercat să-și ascundă urmele crimei, turcul a mers la fosta lui soacră.

Cea care a anunțat dispariția femeii a fost sora victimei, pe care bărbatul o evita.

„Inculpatul nu a mai comunicat cu sora victimei, deși frecvența apelurilor lui către ea până la data comiterii faptei era foarte mare. I-a restituit surorii buletinul. Când i-a înmânat buletinul, acesta era înfășurat într-un șervețel”, se arată în referat.

                                                                                                              Adina Bucur