20 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 17:04

De ce a lipsit Florin Cîțu de la aniversarea PNL. Ce scuză i-a găsit Ludovic Orban

spot_img

Prezent la aniversarea a 146 de ani de existență a partidului, președintele PNL, Ludovic Orban, i-a găsit o scuză premierului Florin Cîțu, care nu a participat la eveniment. Orban a declarat că Florin Cîțu “lipsește motivat”, pentru că “pregătește PNRR”.

Întrebat de ziariști de ce nu a fost prezent și premierul Florin Cîțu la festivități, mai ales că este posibilă candidatura acestuia la șefia PNL, Ludovic Orban a răspuns că prim-ministrul “lipsește motivat”.

“Domnul Cîțu se află pe ultima sută de metri în pregătirea PNRR. Lipsește motivat, pentru că este dedicat asigurării, coordonarii fazei finale a PNRR, nu pot să zic că e absent. Sunt convins că e alături de noi și apreciază această aniversare”, a declarat președintele actual al partidului, Ludovic Orban.

Deputatul Florin Roman a declarat tot luni că este “cel mai posibil” ca Florin Cîțu să fie contracandidatul lui Orban la Congresul anunțat pentru 15 septembrie, ba chiar sunt disucții și pentru a treia candidatură la șefia partidului.

Ludovic Orban și doar 3 dintre miniștrii cabinetului Cîțu au fost prezenți, luni, la festivitățile din județul Argeș, dedicate aniversării a 146 de ani de existență a Partidului Național Liberal. Premierul Florin Cîțu și prim-vicepreședintele Rareș Bogdan s-au limitat să posteze pe rețeaua de socializare un mesaj de “La mulți ani!”.

E. Stan