De când nu mai bea alcool Ludovic Orban

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat că face față unor atacuri gratuite prin care internauții îl fac alcoolic mai ales pe rețelele de socializare.

Orban a pus aceste atacuri pe seama faptului că este „greu de ucis”. „Au spus despre mine că sunt alcoolic, eu nu beau, nu pun gura, nu am mai băut alcool de 12 ani”, a spus Ludovic Orban la Realitatea tv.

Pe de altă parte, el a susținut că obiectivul campaniei sale este câștigarea alegerilor cu peste 40% și a precizat că știe marile probleme cu care se confruntă Bucureștiul, respectiv infrastructura, traficul, poluarea, calitatea slabă a serviciilor și „abuzul de monopol” pe care îl practică furnizorii de servicii acuzând că, în ultimii ani, Capitala a fost dominată, la nivelul administrației, de „amatorism”, „delăsare” și „heirupism”.

Ludovic Orban a susținut că Traian Băsescu nu ar avea nicio șansă să câștige Primăria Capitalei și a apreciat că o candidatură a acestuia ar fi „complet sub demnitatea poziției” de șef al statului, pe care acesta a ocupat-o. „Nu ar arăta decât că, în spatele unei astfel de candidaturi disperate, există un calcul care nu face bine decât PSD”, a spus liberalul. Cu toate acestea, el a fost de părere că cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Băsescu.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU