27.1 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 18:49
No menu items!

DCNews, sondaj dur pentru Cîțu. Al treilea candidat, peste 70% susținere la șefia PNL

spot_img

DCNews a realizat un sondaj în rândul cititorilor site-ului. Întrebați ”Cine merită să fie președinte al PNL?”, cei mai mulți, peste 16.000, au răspuns ”Alt candidat”. Pentru această variantă au votat 73,6%. 

Mai mult, potrivit sondajului DCNews, între Ludovic Orban și Florin Cîțu, ca percepție publică, mai susținut este Ludovic Orban, care a înregistrat 4.054 de voturi, respectiv, 18,6%. Florin Cîțu pare, însă, că a dezamăgit profund, cu doar 1,702 voturi (7,8%). 

Congresul PNL are loc în 25 septembrie. Deși s-a vehiculat – chiar de către lideri marcanți ai PNL – că data limită de depunere a candidaturilor pentru șefia PNL ar fi fost 10 august, în realitate, vorbim despre data de 25 august, după cum a explicat președintele PNL, Ludovic Orban, pentru DCNews. Așadar, mai sunt 5 zile în care un al treilea candidat la președinția PNL și-ar putea depune candidatura.

”Data limită pentru depunerea candidaturilor este 25 august, cu 30 de zile înainte de data Congresului, conform Statutului. Vă spun pentru că eu ştiu Statutul”, a declarat Ludovic Orban pentru DCNews. 

R.Dan