8.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 5:17

Datele de călătorie la biletele CFR achiziționate online pot fi modificate

Datele de călătorie la biletele CFR achiziționate online pot fi modificate
foto: clon.ro

CFR Călători anunţă că, pentru persoanele care achiziţionează bilete direct de pe site-ul companiei, a fost introdusă opțiunea on line care permite schimbarea biletelor deja cumpărate prin utilizarea funcţiei „Modificare date călătorie”.

Prin intermediul acestei opțiuni, pot fi modificate data şi ora călătoriei, categoria de tren (IC, IR şi R), clasa de rezervare şi ruta, în condițiile în care stațiile de plecare și destinație, numărul călătorilor, categoria de călători și numele acestora de pe biletul inițial rămân neschimbate.

Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 12 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (24h înainte de ora aleasă pentru plecare).

După operarea modificării cu achitarea eventualelor diferente tarifare, biletul inițial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de e-mail.

C.I.