-4.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 8:08
No menu items!

Daniel Dragomir: Voi dezvălui rețeaua generalului Dumitru Dumbravă

spot_img

Fostul locotenent-colonel SRI Daniel Dragomir anunță pe contul său de Facebook că urmează să facă dezvăluiri despre rețeaua coordonată și controlată de generalul Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice din SRI.

Daniel Dragomir scrie că va devoala „statul paralel în toată splendoarea sa” precizând că, mâine (miercuri, 22 noiembrie) generalul Dumbravă de la SRI merge în Parlament”. Este vorba despre audierea acestuia, anunțată deja, în Comisia de control a activității SRI.

„Generalul Dumbravă a coordonat o reţea de judecători, procurori, şefi de instituţii, jurnalişti. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicaţii, a aplaudat şi cerut condamnări”, scrie Daniel Dragomir, susținând că va începe să devoaleze „reţeaua sa şi oamenii săi de sprijin”. „Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc”, a spus Dragomir prezentând pe pagina sa din rețeaua de socializare și „contul de Facebook folosit de Dumitru Dumbravă”.

În final, fostul ofițer SRI, cercetat de DIICOT în dosarul „Black Cube”, anunță că, începând de miercuri, de la ora 10, va prezenta „subordonaţii” generalului Dumbravă.

Olimpia Diaconiuc