17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 16:33

Daniel Dragomir: 3.000 de euro, ziua de filaj la SRI

spot_img

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir confrmă, duminică, pe pagina sa de Facebook, că o zi de filaj la Serviciul Român de Informații (SRI) costă aproximativ 3.000 de euro, precizând că au fost cheltuite sume uriașe pentru ca românii să fie urmăriți.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, distribuie un articol al publicației Lumea Justiției, în care se precizează că, potrivit Serviciului Român de Informații, costurile de supraveghere tehnică sunt de până la 3.000 de euro/zi.

„3000 de euro ziua de filaj la SRI. Vă confirm că cifra este reală. Aici sunt banii dumneavoastră!!! Într-o zi vom înțelege cu toții de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem «intelligence» de dăm pe afară. Sume uriașe au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi și ceilalți mafioți care conduc statul paralel vor trebui să plateasca sumele cheltuite în interes personal. Va trebui să recuperăm de la ei și de la neamurile lor toate milioanele astea aruncate pe apa sâmbetei. Până la ultimul cent!”, a scris, duminică, Daniel Dragomir, pe Facebook.

Andrei Tudor