23.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 21:29
No menu items!

Daniel Constantin: În PC nu există un curent favorabil suspendării lui Băsescu

spot_img

Președintele PC a arătat că în urmă cu câteva săptămâni existau motive şi îngrijorări pentru suspendare, dar acum contextul este altul

Daniel Constantin_alegeri_SZ

Preşedintele Partidului Conservator (PC) Daniel Constantin a declarat, marţi, că nu există, în momentul de faţă, în partid, un curent favorabil demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. El a precizat că în urmă cu câteva săptămâni existau motive şi îngrijorări pentru a face acest lucru, dar acum contextul este altul.

S-a discutat foarte puţin acest aspect (cel legat de o eventuală suspendare a lui Traian Băsescu – n.r.) , colegii nu au ridicat această problemă. Sigur că au fost colegi care au adus-o în atenţie, dar nu a existat, în momentul de faţă, un curent favorabil. Sigur că, acum câteva săptămâni, domnul Tăriceanu a pornit acest demes, au fost colegi din PC care au agreat şi chiar au semnat la momentul respectiv cererea pe care a înaintat-o domnul Tăriceanu şi care se află undeva în circuitul Parlamentului, pentru că existau atunci anumite motive şi îngrijorări. Astăzi, contextul politic este cu totul şi cu totul altul şi colegii din PC nu au simţit nevoia unui astfel de demers în momentul de faţă.

Daniel Constantin
președinte PC