3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 19:00
No menu items!

Daniel Băluță le urează alegătorilor „Crăciun Fericit”. UPDATE. Replica primarului: O înscenare

spot_img

În sectorul 4, vine Crăciunul. Nu, nu se anunță intemperii, ninsoare, viscol sau temperaturi scăzute. Nici colindătorii nu au apărut printre blocuri. Este doar în imaginația primarului interimar, Daniel Băluță. Deși, mai degrabă, este vorba despre minima cultură generală extrem de precară a echipei sale de consilieri de imagine.

Culmea relațiilor cu publicul este că, printre consilieri primarului, se regăsesc foști jurnaliști cu experiență veche în presă, care ar trebui să dea dovadă de o minime cunoștințe generale.

Cert este că aceste felicitări au fost distribuite prin tot sectorul în speranța că oamenii vor aprecia evlavia primarului interimar, candidatul PSD la alegerile din vară, deși, judecând după această felicitare, ar fi cam în iarnă.

Tocmai de aceea, probabil că alegătorii vor fi descumpăniți, neștind când să meargă la vot, în iunie sau în noiembrie, la parlamentare.

 Baluta_paste (2)Baluta_paste (1)

Isprava primarului Daniel Băluță aduce aminte de gluma care circulă pe internet, tot sub formă de felicitare, dar exprimată într-un pamflet.

porc_miel_craciun

În rest, ce-ar putea să-i ureze, în schimb, locuitorii din sectorul 4 primarului lor, decât, poate, un „Adevărat s-a născut”.

UPDATE

Primarul Daniel Băluță a reacționat imediat pe pagina sa de Facebook, precizând că, de fapt, este o înscenare pusă la cale de contracandidații care speră „să câștige destul electorat”. În acceași postare, Daniel Băluță reproduce și felicitarea originală care i-ar aparține, fără a publica și fața cărții poștale, ci doar verso cu textul respectiv.

Astăzi, m-am convins, încă o dată, că există oameni fără Dumnezeu! Aceștia se folosesc inclusiv de Sfânta Sărbătoare a învierii Domnului în lupta lor politică murdară, în speranța că vor câștiga destul electorat cât să-și poată atinge interesele meschine. În cutiile poștale ale multor locuitori ai Sectorului 4 au fost distribuite felicitări în care, în mod intenționat, este făcută confuzia între Nașterea Domnului și Învierea Domnului. Pentru a arunca cu noroi în imaginea mea, autorii au semnat respectivele felicitări cu numele meu. RESPING FERM asemenea atacuri josnice, întrucât felicitările în cauză nu au legătură cu mine, nu le cunosc proveniența, n-au fost realizate de echipa mea și nici distribuite de cineva apropiat mie! Mai jos, regăsiți felicitarea pe care eu am trimis-o oamenilor pe care îi reprezint și cărora le urez din tot sufletul sănătate și Paște Fericit!
Diferențele dintre cele două felicitări nu mai au nevoie de niciun comentariu suplimentar.

Daniel Băluță

baluta_felicitare