10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 6:47

Dăncilă, mesaj tranșant: “PSD va merge înainte!”

spot_img

Președintele PSD, Viorica Dăncilă reacționează după declarațiile din partea ALDE și Pro România, privind iminenta ieșire de la guvernare a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.  Printr-un mesaj postat pe facebook, Viorica Dăncilă cheamă în PSDpe “toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces.”

Iată mesajul integral postat de președintele PSD, Viorica Dăncilă:   

“PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern”, a scris premierul Viorica Dăncilă pe Facebook.