19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 7:37
No menu items!

Dana Grecu: „Sunteți securist, domnule Ponta (…) Nu ne povestiți ce-ați discutat cu Kovesi în vie?”

spot_img

Un schimb pe replici acid a avut loc, pe holul Parlamentului, între jurnalista Antena 3, Dana Grecu, și fostul premier Victor Ponta.

Înainte de a intra în sala de plen a Parlamentului, Victor Ponta s-a declarat mâhnit de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu: „Este de departe cea mai urâtă situație în care mă aflu în 14 ani de parlamentar. Niciodată nu mi-a cerut cineva să votez împotriva partidului meu. E prima dată”.

Secretarul general al Guvernului a fost întrerupt de moderatoarea emisiunii „La Ordinea Zilei”, de la Antena 3, Dana Grecu: „Sunteți securit, domnule Ponta”.

Fostul lider PSD i-a răspus: „Exact cât sunteți și dumneavoastră de securistă atât sunt și eu”.

Ulterior, în timp ce moțiunea era prezentată în plen de senatorul Mihai Fifor, Victor Ponta a ieșit din sala de plen și a fost asaltat de jurnaliști. Dana Grecu l-a întrebat ce a discutat cu Liviu Dragnea și dacă e adevărat că acesta i-a propus o funcție de ministru. „Nu povestesc în public ce vorbesc în privat”, a spus Ponta, moment în care Dana Grecu l-a întrebat: „Nu ne povestiți nici ce ați discutat cu Kovesi în vie?”. Fostul premier a evitat un răspuns spunând că nu este disponibil pentru o ceartă și s-a retras în sala de plen.

Valeriu Motoc