5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:35
No menu items!

Dan Voiculescu i-a găsit un loc de muncă lui Traian Băsescu

spot_img

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, s-a oferit să-i pună pile preşedintelui Traian Băsescu pentru o carieră în televiziune, după ce acesta „tot face probe de microfon”. Voiculescu crede că Traian Băsescu vrea o carieră în televiziune, pentru că pe mare nu se mai poate întoarce după ce flota a dispărut „fără prejudiciu”.

„Aflat practic în perioada de preaviz în funcţia de preşedinte, Traian Băsescu caută soluţii pentru reconversie profesională. Şi, pentru că nu se mai poate întoarce pe mare fiindcă nu mai există flota (care a dispărut «fără prejudiciu»), se pregăteşte acum pentru o carieră în televiziune. Astfel, profitând încă de statutul actual, domnul Băsescu face în fiecare seară probe de microfon în prime time, încercând să convingă un angajator de top. Oarecum firesc, prima sa opţiune pare a fi Intact, pentru că la fiecare declaraţie publică face trimiteri insistente la acest trust şi la fondatorul său, cu care se «bagă în seamă» pe principiul «mă fac că vă critic dar, de fapt, vă recunosc importanţa în societatea românească». Traian Băsescu n-are loc la un post TV unde, în prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Răzvan Dumitrescu sau Mihai Gâdea lângă care, cu toată simpatia, actualul preşedinte nu poate fi decât, cel mult, asistent de platou”, spune pe blog Dan Voiculescu.

El s-a oferit să-i pună pile preşedintelui la…  B1 TV! „Totuşi, pentru că înţeleg că se află într-un moment dificil, voi încerca să îi pun o vorbă bună în altă parte. Spre exemplu, la B1 TV. Îl cunosc bine chiar pe proprietar, Sorin Oancea, un om care, alături de mine şi de Intact, a reuşit o reconversie profesională de succes şi ar putea găsi un spaţiu de emisie potrivit pentru domnul Băsescu. O să îi transmit chiar acum: Sorine, îl ajuţi, te rog, pe Traian? Oferă-i ceva pe termen lung. Se străduieşte mult şi, sincer, chiar ţi-ar fi util. Omul a dezvoltat o obsesie pentru mine, mă atacă cu încrâncenare, transmite emoţie adevărată. Un chilipir, nu-l rata!” Cristina Chivulescu