8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 6:07

Dan Voiculescu: Daniel Constantin și alții vor fi judecați în 2015

spot_img

Președintele fondator al PC îți dorește ca justiția să facă dreptate

Voiculescu_Constantin

Președintele-fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a scris pe blog că preşedintele PC şi ministru al agriculturii, Daniel Constantin, va fi judecat de Dumnezeu și de justiției, în 2015, alături de Traian Băsescu, Elena Udrea, Monica Macovei, Emilian Eva, procurorul care a instrumentat dosarul „ICA” și Camelia Bogdan, judecătoarea care a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în cazul privatizării ICA.

Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar şi de justiţie. Acelaşi lucru se va întampla şi cu acoliţii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate

Dan Voiculescu

Mai mult, fondatorul PC susţine că, pentru el, anul 2014 a reprezentat „apogeul luptei cu Traian Băsescu”, dar şi o perioadă în care a fost supus atacurilor repetate.

„N-am cuvinte să vă explic ce alinare, ce mândrie, ce satisfacţie am avut realizând cât de mult s-au deschis aceşti nuferi ai maturităţii mele. Să rezişti peste 20 de ani într-o competiţie acerbă şi, de multe ori, nedreaptă, este înălţător. Am avut totuşi timp şi pentru o introspecţie. În general, m-am simţit bine. 2014 a fost un an greu în care am trăit apogeul luptei mele politice cu Băsescu Traian, atacurile perfide venite din partea E Udrea şi M Macovei”, a mai scris Voiculescu.

Legătura dintre Daniel Constantin şi Dan Voiculescu este una mai veche. Preşedintele PC a împrumutat, în 2007, de la mogulul media aproape 300.000 de euro, pe baza unui contract. Iar această legătură l-a făcut pe ministrul Agriculturii să fie parte civilă în dosarul ICA.