2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 13:21
No menu items!

Dan Mihalache: Horia Georgescu, o jigodie frustrată

spot_img

Dan Mihalache, secretarul  general adjunct al guvernului, respinge acuzaţiile ANI şi anunţă că îl va da în judecată pe preşedintele Agenţiei, Horia Georgescu.

Mihalache a precizat că şi-a rezolvat problemele de incompatibilitate în termenul de 30 de zile, pe care legea îl impune membrilor Guvernului, acuzând ANI că a ignorat deliberat faptul că el a renunţat în intervalul de timp legal la calitate de administrator al firmei DIB Media Consultancy. Între 10 mai şi 7 iunie nu sunt 30 de zile, de aceea mă gândesc foarte serios să-i iau un abac domnului Horia Georgescu, căruia îi reproşează că nu a ţinut seama de documentele pe care le-a trimis Agenţiei.

„Comunicatul ANI este penibil, este o glumă. Am urmat toate procedurile prevăzute de lege pentru ieşirea din orice societate comercială în momentul când am hotărât să deţin o funcţie publică. Ceea ce face ANI este un abuz politic incalificabil. Horia Georgescu, preşedintele ANI, este o jigodie frustrată”, a declarat Mihalache, adăugând că îi va trimite lui Georgescu un abac pentru a învăţa să numere. Mihalache a avertizat că il va da în judecată pe şeful ANI şi va cere Consiliului Naţional de Integritate aflat în subordinea Senatului să analizeze acest abuz incalificabil al Agenţiei.

Secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, s-a aflat, în opinia ANI,  în stare de incompatibilitate în perioada 10.05.2012 – 08.06.2012, întrucât a exercitat, simultan, atât demnitatea publică, dar și funcția de administrator în cadrul firmei DIB Media Consultancy SRL, de unde, de altfel, a primit salariu și Ovidiu Silaghi.