21.3 C
București
vineri, 14 iunie 2024 - 2:24
No menu items!

Dan Diaconescu stabilește contacte cu străinătatea. Vrea viză de SUA.UPDATE

spot_img

Președintele PP-DD, Dan Diaconescu, s-a întors, miercuri, în România, aterizând în jurul orei 13, pe Aeroportul Henri Coandă. Directorul OTV s-a întors cu o cursă de la Viena dintr-un periplu prin mai multe țări europene. „Am fost în Germania, Spania, apoi în Franţa, iar astăzi în Austria. În această seară voi pleca din nou din România, spre o altă zonă. Este nevoie de contacte”, a precizat Dan Diaconescu adăugând că s-ar putea ca plecarea sa să se prelungească până vineri, 28 septembrie.

Dan Fenechiu, unul dintre avocaţii săi, a anunţat că patronul OTV va merge în cursul după-amiezii la Ambasada SUA la Bucureşti. De altfel, și Dan Diaconescu a precizat că la ora 14 are o întâlnire foarte importantă, în Bucureşti, refuzând să confirme sau să infirme dacă întrevederea este cu ambasadorul SUA, aşa cum a declarat avocatul său. Cu toate acestea, misiunea diplomatică americană a confirmat întrevederea, dar a precizat că Dan Diaconescu nu se va întâlni cu ambasadorul, ci cu un oficial al Ambasadei.

UPDATE. 14:30
Potrivit unor surse diplomatice, Dan Diaconescu a mers la Secția Consulară a Ambasadei SUA pentru a obține o viză. Se pare că va călători în perioada imediat următoare în Statele Unite.

 

FOTO politicalocala.ro