3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:24
No menu items!

Dan Diaconescu: Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC! Ponta: Nu redeschid OTV

spot_img

Preşedintele PPDD, Simona Man, le-a transmis, vineri, social-democraţilor “cuvântul lui Dan Diaconescu”: “Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!”. Victor Ponta a replicat: “Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi… Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid”.

Simona Man a spus, în discursul ţinut la Congresul PSD, că PPDD “este unicul şi adevăratul partid de opoziţie” şi că este sigură de faptul că Victor Ponta nu a închis OTV, dar acesta va fi convins de femeile social-democrate să redeschidă postul de televiziune.”În calitate de preşedintă a unicului şi adevăratului partid de opoziţie, salut congresul celui mai important partid de la guvernare”, a spus Man.

Simona Man a arătat că în ultima perioadă premierul Ponta a apreciat activitatea parlamentară a PPDD şi a preluat unele dintre iniţiativele acestui partid. “Sunt sigură că domnul Ponta nu a închis OTV, dar va fi convins de femeile pesediste să-l redeschidă, pentru că acesta este cel mai important vehicul de luptă împotriva PDL şi a lui Traian Băsescu”, a adăugat Simona Man. Ea a arătat că este singura femeie preşedinte de partid şi ar fi fost bucuroasă dacă una dintre doamnele democrat-liberale s-ar fi înscris pentru cursa la şefia PSD, dar, nearalizându-se acest lucru, îi doreşte lui Ponta succes.

În finalul discursului său, Simona Man a precizat că le transmite tuturor reprezentanţilor PSD “cuvântul lui Dan Diaconescu”, respectiv: “Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!”.

Premierul Victor Ponta a replicat ironic: “Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi… Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid”.

Ponta a salutat prezenţa la Congresul PSD a preşedinţilor PPDD şi UDMR. “Există PPDD şi UDMR în opoziţie. Altă opoziţie nu există”, a mai spus Victor Ponta.

Andrei Tudor