9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 22:59
No menu items!

Dan Condrea vorbea la telefon în momentul impactului

spot_img

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, au declarat surse din cadrul anchetei pentru digi24.ro.

Parchetul General a comunicat că aşteaptă rezultatele probelor ADN pentru conformarea identităţii victimei, dar şi expertiza tehnică a autoturismului implicat în accident, pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului.

Actuala soție a lui Dan Condrea le-ar fi declarat polițiștilor că a vorbit foarte mult la telefon cu el în acea zi. Cel mai probabil acea convorbire să fi fost în curs și în momentul impactului, conform jurnaliştilor. Deşi convorbirea s-a întrerupt, partenera de viaţă a mai sunat de câteva ori la telefonul lui Condrea. Potrivit informațiilor obținute de Digi24, unul dintre polițiștii sosiţi la faţa locului ar fi răspuns la telefon și i-ar fi spus soției ce s-a întâmplat.

O altă echipă de poliție a venit acasă la cei doi, iar soţia a venit la locul accidentului, unde a conformat că hainele victimei sunt ale lui Dan Condrea, iar actele acestuia erau cele din maşină.

Soția lui Dan Condrea a mai spus anchetatorilor că acesta plecase de cel puţin o oră de acasă şi i-ar fi spus că merge să ia aer, pentru că nu se simțea bine.