19.6 C
București
duminică, 25 iulie 2021 - 7:12

Dan Bittman a dat un inel… la instanța supremă

spot_img

Bittman Dan_SZ

Audiat, vineri, în calitate de martor în procesul fostului ministru al tineretului, Monica Iacob Ridzi, Dan Bittman a declarat că nu are nici o legătură directă cu aceasta.

Am interpretat atunci câteva melodii bine cunoscute, printre care „Ți-am dat un inel”, sper să nu se considere mită. Deci nu am luat… Contractul cu ministerul nu a constat decât într-un contract de prestări servicii în care noi am prestat o activitate şi ministerul, probabil, ne-a şi plătit în acest sens. Nu cred că în privinţa noastră e vreo suspiciune, pentru că totul este absolut legal, factura, chitanţa… aşa merge formaţia de foarte multă vreme. Ne plătim şi taxele la zi, chiar. Am fost plătiți cu 7.000 de euro plus tva”

Dan Bittman
artist

În privinț unui videoclip de promovare, în care a apărut alături de Monica Iacob Ridzi, solistul trupei Holograf a recunoscut acest aspect.

Da, am apărut. L-am făcut benevol… gratuit. Dacă vă puteţi închipui. Niciun inel, nicio șpagă, nimic. Pur şi simplu am vrut să ajut nu numai ministerul, ci şi evenimentul

Dan Bittman

Andrei Tudor