3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 9:31

Dan Barna: Voi avea o întâlnire cu Ludovic Orban pentru discuta despre candidații la alegerile locale

spot_img

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat vineri, că la sfârșitul acestei săptămâni va avea o întâlnire cu liderul PNL, Ludovic Orban, pentru a discuta despre candidații comuni la primăriile de sector din București, în perspectiva alegerilor locale din septembrie, conform Mediafax.

„Da. La scurt timp după informala din cursul săptămânii, adică la câteva minute după aceea, dialogul a fost redeschis. Vom avea o întâlnire la finalul acestei săptămâni și sper să facem pașii înainte necesari pentru București, pentru că, din punctul nostru de vedere, suntem relativ aproape de a găsi o soluție prin care să reușim să punem în spatele candidatului comun, Nicușor Dan, candidați unici. Ar fi un lucru, credem noi, valoros și necesar pentru București și, din această perspectivă, zilele următoare sunt critice, aș spune, pentru găsirea acestei soluții. Așteptăm ca PNL să se decidă dacă își doresc să meargă pe această cale a unor candidaturi comune sau o altă posibilitate care poate să existe: fiecare dintre Alianța USR PLUS și PNL să își prezinte propriii candidați. Toate scenariile sunt pe masă în momentul acesta”, a declarat Dan Barna , după ce a fost întrebat dacă i-a răspuns Ludovic Orban la telefon.

Liderul USR a punctat că săptămâna viitoare, în funcție de rezultatele dialogului cu PNL, „vor fi luate niște decizii” cu privire la candidații de la București pentru alegerile locale.