18 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 11:54
No menu items!

Dan Barna, tată de băiat

spot_img

Vicepremierul Dan Barna a devenit, marți, tată. Soția sa a adus pe lume un băiețel, la câteva ore după ce a a ajuns la spital.

„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiul său.

Soția acestuia, Olguţa Dana Totolici, a ajuns, marți dimineață, la spital, în travaliu.

Vicepremierului a lipsit de la ședința USR și a anunțat că va absenta și de la reuniunea coaliției de guvernare din această după-amiază. De altfel, Liderul USR PLUS și-a anunțat colegii că nu ajunge marți la niciuna dintre ședințe, pentru că merge cu soția sa la spital.

Barna a declarat recent că el și soția și-au dorit foarte tare un copil: „Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, spunea vicepremierul, în urmă cu câteva luni, la o emisiune TV.

Soția lui Dan Barna, Olguţa Dana Totolici, lucrează în cadrul companiei OMV Petrom de aproape 12 ani, în ultimele luni ocupând funcția de Head Of Department Data Protection.

                                                                                                               Adina Silav