-2.3 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 2:26
No menu items!

Dan Barna: Strategia anti-pandemie a Guvernului nu funcționează

spot_img

Strategia anti-pandemie nu funcționează pentru că la nivelul Guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei, a declarat, miercuri, liderul USR, Dan Barna.

„Strategia anti-pandemie nu funcționează. Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta. Unul câte unul, statele europene încep să impună restricții pentru români. Asta are efect atât în plan personal pentru cei care vor să călătorească, cât și pentru companiile care depind de granițe libere pentru a putea să își desfășoare activitatea. Este destul de clar că la nivelul guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei. Suntem în momentul în care România trebuie să își facă o evaluare să vadă ce nu a mers bine și să schimbe strategia. O continuare a tendinței din acest moment va aduce tot mai multe pagube atât din punct de vedere al sănătății publice, cât și din cel al posibilității desfășurării unei vieți normale”, a scris, pe Facebook, Dan Barna.

El a ținut să precizeze că afirmațiile sale nu reprezintă o declaratie politică, ci un semnal de alarmă.

„Dacă nu acționăm rapid și hotărât, consecințele vor fi mult mai serioase. Și le vom suporta cu toții”, a conchis liderul USR.