10 C
București
marți, 20 aprilie 2021 - 19:37

Dan Barna recunoaște că Stelian Ion nu s-a consultat în coaliție cu proiectul Legilor Justiției

Vicepremierul Dan Barna, șeful USR și al ministrului Justiției, Stelian Ion, a recunoscut, marți, că acesta nu s-a consultat în coaliție cu privire la modificările aduse în proiectul Legilor Justiției. Barna a încercat, însă, să își liniștească partenerii din coaliție, spunând că “Stelian Ion se va consulta, în zilele următoare, cu reprezentanții fiecărui partid din coaliție, pentru că este normal să avem un acord, o formă solidă pe această temă”.

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat că ministrul Justiţiei, Stelian Ion, se va consulta în zilele următoare cu reprezentanţii fiecărui partid din coaliţia guvernamentală pe tema Legilor Justiţiei, astfel încât să existe susţinere pentru acest proiect.

“Se va întâmpla lucrul acesta. Exact cum am spus, la Ministerul Justiţiei, în zilele următoare, vor avea loc aceste consultări cu reprezentanţii fiecărui partid din coaliţie, astfel încât formula pe care o avem şi care este în momentul de faţă în dezbatere publică să aibă susţinerea coaliţiei şi să vină din această postură de document de lege adoptat în Guvern”, a declarat Barna, după reuniunea coaliţiei guvernamentale.