14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 23:02

Dan Barna nu cunoaște legea! Din dorința de a o apăra pe Clotilde Armand, susține că Gabriela Firea nu are domiciliul în București

spot_img

Dan Barna susține, într-o postare în care îi ia apărarea primăriței sectorului 1, Clotilde Armand, că Gabriela Firea nu stă în București, deci nu poate semna pentru referendumul de demitere, și nici Victor Ponta nu stă în sectorul 1, ca să poată semna. Numai că liderul USR PLUS uită că Gabriela Firea a fost primar general al Capitalei, așa că nu ar fi avut cum să candideze măcar, fără să aibă domiciliul în București. Și ce să vezi, Firea chiar are domiciliul în Capitală, ba mai mult, în sectorul 1!

Dan Barna a postat un mesaj de susținere pe pagina sa de Facebook, în care o apără pe Clotilde Armand, primarul sectorului 1, despre care spune că duce „o luptă grea” cu social-democrații care vor „înapoi la butoane şi la bani”.

„Clotilde Armand face curăţenie!”, susține copreşedintele USR Plus, Dan Barna.

“Nu se vede”, i-ar răspunde locuitorii sectorului 1…

În aceeași postare, vicepremierul atacă PSD şi pe fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, susținând că nu înţelege cum este posibil ca „Gabriela Firea, care nici nu stă în București, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit și el să susțină. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetățenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane și la bani”.

Ceea ce nu ştie Dan Barna este că nu poţi candida la funcţia de primar într-o localitate, dacă nu ai domiciliul în localitatea respectivă. În situaţia de faţă, Gabriela Firea are domiciului în Bucureşti, sector 1.

Afirmaţia lui Dan Barna potrivit căreia Clotilde Armand face curăţenie a fost taxată şi de jurnalistul Victor Ciutacu.

„Cinismul lui Barna se transformă-n umor involuntar. Citez din autor: <Clotilde face curățenie”. Spune-le, Dănuțe, și ălora din Sectorul 1, că par orbi. Ah, scuze, tu locuiești tot în zona binecuvântată, da’ nu te încurcă jegul și duhoarea…>”, a scris realizatorul România TV pe pagina sa de Facebook.

Roxana Toma