20 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 17:17

Dan Barna, avertisment pentru PNL

spot_img

Liderul USR, Dan Barna, cere PNL să revină în Parlament și voteze din nou împotriva pensiilor speciale, nu “pentru”, așa cum au făcut, zilele trecute, alături de PSD.

Barna a declarat că votul din comisii, pentru desființarea pensiilor speciale, nu este asumat de coaliția de guvernare, de aceea le va solicita celor de la PNL să revină și în Parlament să voteze împotrivă.

”Este o inițiativă în Parlament, vedem voturi cel puțin surprinzătoare în comisii, în Parlament. USR-PLUS va susține în continuare pensiile speciale, aceasta va fi și poziția noastră în cadrul ședinței coaliției. Solicităm colegilor noștri să blocheze această inițiativă legislativă, să desființăm acest sistem clientelar piesă cu piesă”, a susținut Dan Barna.

Liderul USR a mai spus că formațiunea al cărei copreședinte este se va asigura că această inițiativă de intrare în vigoare a pensiilor speciale “este blocată”.

Și Dragoș Tudorache, liderul PLUS, a avertizat, duminică, asupra votului pe care PNL l-a dat în comisiile de avizare a inițiativei, alături de PSD.