Dan Șova: Șeful CNADNR, Mircea Pop, va fi demis azi

Mircea Pop va fi demis joi de la conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) printr-o decizie a Consiliului de Administrație care se va reuni joi, au anunțat ministrul Dan Șova și premierul Victor Ponta, aflați în inspecție pe șoseaua de Centură a Capitalei.

Motivul demiterii șefului CNADNR ar fi nealocarea fondurilor pentru reabilitatea șoselei de Centură a Capitalei și întârzierea finalizării lucrărilor de construcție a Autostrăzii București-Ploiești.

În ianuarie anul acesta, după ce Sursa Zilei a dezvăluit că mai mulţi directori din CNADNR, în frunte cu Mircea Pop, au petrecut la Bâlea Lac în timp ce România se afla sub cod galben de viscol,  premierul Victor Ponta a anunţat că șeful CNADNR a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioadă foarte scurtă, până la numirea altui şef.

Mircea Pop a rămas însă interimar până în prezent, premierul Ponta explicând că acesta a câştigat concursul pentru postul de manager privat astfel că Guvernul ar fi obligat să-l instaleze în această funcţie dacă-i expiră interimatul.

Mircea Pop conduce CNADNR din iulie 2012.

Alexandru Maghiar

NICIUN COMENTARIU