7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 7:36
No menu items!

Dâmboviţa: Zece persoane, între care opt elevi, rănite într-un accident

spot_img

microbuz

Zece persoane au fost rănite, luni după amiază, într-un accident rutier produs în oraşul Titu (judeţul Dâmboviţa), opt dintre victime fiind adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, care făceau naveta cu microbuzul la şcoală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Niculae, a precizat că accidentul s-a produs pe un drum judeţean din Titu, unde un microbuz de transport persoane s-a izbit de un cap de pod.

În accident au fost rănite zece persoane, între care opt adolescenţi – cinci fete cu vârste de 15 şi 16 ani şi trei băieţi cu vârste de 15, 16, respectiv 17 ani. Primele informaţii arată că adolescenţii făceau naveta la şcoală cu microbuzul de persoane.

Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa se află la faţa locului, iar primele victime au fost duse la punctul de lucru din Titu al Spitalului Judeţean, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, medicul Dorin Maier, citat de MEDIAFAX. El a precizat că una dintre victime are o fractură de piramidă nazală, iar celelalte au răni care nu le pun viaţa în pericol.

R.D.