0.2 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 7:19
No menu items!

Dâmboviţa: Femeie la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp

spot_img

caini

O femeie de 43 de ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată de mai mulţi câini, în timp ce culegea ciuperci pe un câmp. Proprietarul animalelor este cercetat acum de polițiști, pentru că a lăsat patrupedele nesupravegheate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Alexandra Niculae, angajaţii Poliţiei Răcari au fost sesizaţi că o femeie a fost muşcată de mai mulţi câini pe un câmp din comuna Ghergani. “Femeia în vârstă de 43 de ani, din comuna Ghergani, în timp ce se afla la cules de ciuperci, pe un câmp din apropierea locuinţei unui bărbat a fost agresată de câini”, a spus Alexandra Niculae.

Ea a precizat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că animalele aparţineau unui bărbat de 76 de ani, din aceeaşi localitate, acesta fiind în prezent cercetat penal de poliţişti pentru că a lăsat câini nesupravegheaţi.

Femeia a fost transportată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviste, starea ei fiind stabilă.

R.D.