10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 8:09

Dacian Cioloș – mesaj de 1 Decembrie pe Facebook / VIDEO

spot_img

Premierul Dacian Cioloş a transmis, luni, într-un clip video postat pe Facebook, un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naţionale. Cioloș vorbeşte despre ceea ce a reprezentat 1918, despre valorile pe care trebuie să le respecte România, dar şi despre obiectivele Guvernului pe care îl conduce.

“Dragi români, în decembrie 1918, provinciile istorice s-au strâns laolată după ani lungi în care au avut toate un singur ţel, să fie împreună. Acum, după 97 de ani, a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din înteaga lume, pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a ţării sau pentru toţi cei risipiţi în lumea largă de la Roma la Londra, de la Madrid la Chişinău, sau din America în Australia”, a spus premierul Dacian Cioloş, în clipul postat pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș a vorbit şi despre Guvernul pe care îl conduce şi despre direcţia pe care vrea s-o stabilească pentru România, atât timp cât va ocupa funcţia de şef al Executivului.

“1 Decembrie e ziua în care ne simţim cu toţii că suntem români şi că a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă şi aici acasă vrem o ţară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci şi pentru prezentul ei. O ţară unde decenţa şi speranţa sunt împreună, respectul ficăruia şi meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică ţării, iar rezultatele se văd, unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă şi transparenţa este regula, nu excepţia. Aceasta este ţara în care eu vreau să fiu prim-ministru şi atâta timp cât voi ocupa această poziţie, mă voi străduii să stabilesc, odată pentru totdeauna, acestă direcţie în care să ne îndreptăm. O Românie în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toţii. La mulţi ani România, la mulţi ani români oriunde vă aflaţi”, şi-a încheiat Cioloş mesajul.