10.8 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 9:41

Dacian Cioloș, despre cum se va aplica Legea antifumat: Guvernul a pregătit un ghid

spot_img

Guvernul a pregătit un ghid de informare, care explică modul în care se aplică legea antifumat și care va putea fi consultat de instituțiile și companiile interesate.

Așa cum am promis, Guvernul a pregătit și un ghid de informare, care explică modul în care se aplică legea și care sunt procedurile pentru cei doritori, pentru instituțiile sau companiile interesate. Acest ghid va fi disponibil online“, a precizat premierul Dacian Cioloș, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

În ceea ce privește fumatul în Palatul Victoria, premierul i-a cerut secretarului general al Guvernului să identifice un spațiu în afara clădirii, care să fie amenajat ca loc pentru fumat.

“Începând de săptămâna aceasta se aplică legea antifumat inclusiv în clădirea Guvernului și o să vă invit să nu mai fumați nicăieri în incinta Palatului Victoria. O să vă rog, domnule secretar general, să găsiți undeva afară un loc care să fie amenajat și unde doritorii să poată să fumeze respectând legislația”, a adăugat Cioloș.

R.D.