3 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 0:41
No menu items!

Dacian Cioloș dă vina pe Iohannis că l-a scos din “cărți”: “Colegi din PNL mi-au spus că președintele i-a împins spre PSD”

spot_img

Preșdintele USR PLUS Dacian Cioloș îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că este cel care i-a influențat decisiv pe membrii PNL să negocieze cu PSD, și nu cu USR, afirmând că “are informații cu privire la acest aspect inclusiv din PNL”.

“S-a ajuns aici din cauza slăbiciunii liderilor PNL și cu îngăduința lui Iohannis. PNL a vorbit de reforme, dar nu a dat semne că vrea să le pună în practică alături de USR. Am ajuns aici pentru că USR nu a acceptat să preia modelul minciunii față de promisiunile trecute”, a declarat Dacian Cioloș.

Președintele USR a mai afirmat că partidul va fi în opoziție, pentru că vrea să își păstreze ținta de “modernizare a României”. Un opozant al ideilor USR și actor al actualelor negocieri dintre PSD și PNL a fost președintele Klaus Iohannis, a mai spus Cioloș.

“Eu văd din ultimele zile că președintele Iohannis a fost unul dintre cei care au împins lucrurile spre PSD, poate are motivele lui.

-Dumneavoastră ați putea fi candidat în 2024, la prezidențiale, poate de aceea?

Președintele României e ales direct de cetățeni și cetățenii dincolo de votul pe lista au posibilitatea să dea mandat unei persoane”, a răspuns Dacian Cioloș.

M. Nedelcu