28.9 C
București
marți, 23 iulie 2024 - 13:36
No menu items!

Dacia a lansat, la Paris, Logan 2 şi Sandero 2

spot_img

Salonul Auto Paris 2012

Constructorul auto Automobile Dacia, parte a grupului francez Renault, este prezent la Salonul Auto de la Paris 2012 cu noile modele Logan 2,  Sandero 2 si Sandero Stepway.

Pe lângă design-ul nou al celor doua modele principala noutate este o motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere.

Noul Logan vine cu un design mult schimbat, preluând elemente de la Duster şi Lodgy. La interior, noul Logan propune o planşă de bord restilizată, care poate acomoda opţiunea Media Nav prezentă pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcţii precum navigarea, radioul, muzica şi apelurile telefonice hands-free. Varianta MCV nu va mai fi prezentă în noua gama Logan.

Logan va putea fi comandat în România începând de la sfârşitul acestui an, la un preţ încă necunoscut, însă în Franţa, preţul noului Logan pleacă de la 7.700 euro.

Noul Sandero caută să atragă noi clienţi cu un design nou şi un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, iar la interior, prioritatea a rămas simplitatea, însă anumite inserţiile de aluminiu nu mai amintesc de austeritatea vechiului model.

Noile Sandero şi Sandero Stepway vor putea fi comandate în România începând de la 1 octombrie, la preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă.

FOTO: gandul.info