3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:02
No menu items!

Dacă va fi fetiţă, al doilea copil al prinţului William ar putea primi numele prinţesei Diana

spot_img

Prinţul şi ducesa au luat în considerare faptul că mulţi membri ai familiei regale ar putea fi furioşi de botezarea următorului copil cu numele Diana Elizabeth

 Kate middleton

Cel de-al doilea copil al prinţului William ar putea primi, dacă va fi o fetiţă, numele Elizabeth Diana Windsor, în amintirea regtretatei prinţese Diana, conform declaraţiilor lui Andrew Morton, autorul unei biografii a mamei prinţului William.

Andrew Morton, autorul biografiei prinţesei Diana, în care a dezvăluit adevărul despre relaţia încordată a acesteia cu familia regală britanică, a declarat că William şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, au discutat foarte mult despre cum să îşi numească următorul copil, potrivit dailymail.co.uk.

William şi Kate au discutat despre nume de fetiţe înainte de naşterea lui George (primul copil al cuplului, n.r.), iar acum speră că de această dată vor avea o fetiţă, astfel încât să îşi poată îndeplini dorinţa de a-i da numele mamei lui William. Nu sunt foarte încântaţi de ideea că probabil numele va fi prescurtat în «Prinţesa Di», dar nu se vor răzgândi

Andrew Morton,

autorul biografiei prinţesei Diana

Andrew Morton a adăugat că prinţul şi ducesa au luat în considerare şi faptul că mulţi membri ai familiei regale ar putea fi furioşi de botezarea următorului copil cu numele Diana Elizabeth, din cauza “ostilităţii” dintre Diana şi familia regală.

Andrew Morton, în vârstă de 60 de ani, a scris bestsellerul internaţional “Diana: Her True Story” în 1992, iar o ediţie revizuită a fost publicată după moartea prinţesei Diana, bazată pe răspunsurile înregistrate de prinţesă pe mai multe casete audio.

Înregistrările, cumulând circa şapte ore de material, au fost făcute în secret la Kensington Palace în 1991, într-o serie de interviuri realizate printr-un intermediar. În acele înregistrări, prinţesa Diana vorbeşte deschis despre viaţa sa dinainte de a se căsători cu prinţul Charles, lupta sa cu bulimia, tentativele de suicid, durerea pricinuită de relaţia soţului său cu Camilla Parker Bowles şi relaţiile încordate cu ceilalţi membri ai familiei regale.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013 și este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

C.A.