0.8 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022 - 21:59
No menu items!

Cumpănașu: ADN-ul din oasele calcinate este al Alexandrei

spot_img

O săptămână de speranțe se termină cu o veste cumplită. Alexandra a fost ucisă cu bestialitate de monstrul din Caracal și incinerată, anunță Antena 3. Raportul IML a fost finalizat. ADN-ul rămășițelor din butoiul metalic se potrivește cu cel al Alexandrei. 

Cu puțin timp ca raportul să fie finalizat, Gheorghe Dincă a explicat anchetatorilor modul cum a reușit să scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul într-un butoi fără fund și ar fi făcut focul la baza acestuia. Este inexplicabil cum vecinii și nici polițiștii care au așteptat ore întregi la poartă nu au simțit miros de ars. Sau dacă au simțit, l-au ignorat fără să-și poată imagina ce nenorocire are loc în curtea casei de la numărul 169. 

Butoiul ar avea înălțimea de aproximativ un metru și 60 de centimetri și nu avea fund. Criminalul a acoperit butoiul și sub el a făcut focul, cu lemne. 

De asemenea, a folosit și trei kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Pe toate le-ar fi pus peste cadavru.

Alexandru Cumpănașu care se afla în studiul Antena 3 în momentul în care s-a prezentat rezultatul testului ADN, a început să plângă și a părăsit platoul. 

De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase (coincide – n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, și alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic.