4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 0:46
No menu items!

Cum va fi vremea joi şi vineri, în Bucureşti şi în ţară

spot_img

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării

vreme-calda

Joi, vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte şi în vestul ţării, unde izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în deltă şi 32 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 10 şi 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 6 grade. Spre dimineaţă, cu totul izolat, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mut senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre 11 grade.

Vineri, deşi vor marca o scădere uşoară, valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, izolat ploi slabe de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, în prima parte a intervalului în regiunile estice, iar din orele amiezii în vestul teritoriului şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în jumătatea vestică, în deltă, precum şi în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar minimele între 7 grade în estul Transilvaniei şi 19 grade pe litoral.

D.M.