7.2 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 6:11

Cum va fi vremea în următoarele două zile

spot_img

ANM anunță că vremea va fi instabilă

vreme-uratavant-atentionare-meteo

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza vremii pentru zilele de luni și marți, precizând că aceasta va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice, în zonele montane şi submontane, iar noaptea şi în vest şi nord-vest, unde vor fi înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul ţării cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 22…23 de grade în depresiuni şi în zona subcarpatică şi 29 de grade, izolat, în vest şi sud-est, iar cele minime, în general, între 10 şi 18 grade.

La BUCUREŞTI, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

MARŢI

Vremea va fi în general instabilă în regiunile din jumătatea vestică a ţării şi în zona de munte, unde mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse, mai ales în Moldova. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime, în general, între 12 şi 18 grade.

Olimpia Diaconiuc