7.7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 20:37
No menu items!

Cum va arăta viitorul Guvern

spot_img

Premierul Victor Ponta a dat asigurări că structura viitorului Guvern va fi adaptată dezvoltării României ca membru al UE.

„Viitorul guvern al USL pe care-l voi propune celorlalţi lideri ai Uniunii Social Liberale, în primul va avea o altă structură. Vor fi aranjate ministerele într-un mod pe care eu îl consider a fi mult mai adecvat dezvoltării noastre ca membru al Uniunii Europene în următorii patru ani. Nu vreau să spun nici cine va fi nici cine nu va fi, pentru că e o decizie colectivă şi în mod sigur vor fi miniştri care sunt în funcţie şi vor fi şi miniştri noi. E singurul lucru pe care pot să vi-l confirm”, a declarat Ponta.

El a mai adăugat că noile portofolii nu vor fi făcute în funcţie de persoane, ci de domeniul care trebuie reprezentat la nivel de minister. „Pot să vă garantez un singur lucru, că eu nu cred în povestea asta de tip Andreea Paul Vass, că dacă reducem numărul de ministere o să fie mult mai bine în România. Sunt absolut convins că nu trebuie să creez structuri cu mai mult personal, cu cheltuieli mai mari. Dacă dintr-un singur minister fac două dar rămân jumătate din angajaţi cred că e un lucru bun pentru funcţionarea administraţiei”, a completat şeful Guvernului.  (A.M)