9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:31
No menu items!

Cum sunt răsfățați câinii la un salon de înfrumusețare

spot_img

salon1

După o zi grea în parc, un câine trebuie să fie răsfățat cu tratamente faciale, la unghii și la păr, dar confortul de a fi un cățel răsfățat trebuie să fie asigurat de proprietarul devotat care poate acoperi o notă de plată destul de ridicată.

Michelle Inch, în vârstă de 25 de ani, proprietara salonului “Pawfection Pet Boutique”, din orașul Barry, iubitoare de animale, cheltuie aproximativ 6.000 de lire sterline pe an pentru îngrijirea și hainele celor doi câini ai săi, relatează dailymail.co.uk.

Michelle a cheltuit peste 40.000 de lire sterline pentru a-și deschide salonul de înfrumusețare care oferă o gamă largă de tratamente de lux pentru răsfățul animalelor.

Ca o îngrijire normală, proprietarii câinilor îi pot răsfăța cu un tratament facial pentru îndepărtarea petelor sau cu o varietate de modele colorate și strălucitoare pentru unghii și blană.

salon2

Salonul este dotat cu un candelabru de diamante, podele de granit lustruite, mobilier francez și chiar cu un centru spa de lux, pentru ca animalele să beneficieze de tot confortul de care au nevoie.

După tratamente, animalele sunt împarfumate cu spray-uri de la Jean Paul Gaultier sau de la Coco Channel, iar apoi pot fi răsfățate de către deținătorii acestora cu produse alimentare de specialitate, înghețată sau torturi, astfel, având parte de un întreg ritual de relaxare.

salon3

Salonul are, de asemenea, o gamă largă de haine și de încălțăminte personalizate pentru câini, de la costume  de nuntă până la bocanci de toate dimensiunile, de unde proprietarii pot să achiziționeze o întreagă garderobă pentru a le oferi acestora condițiile unei vieți plăcute și comode.

D.M.