3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 8:51
No menu items!

Cum și-a petrecut Vlad Voiculescu ziua demiterii la birou. N-a mai scris pe Facebook și a plecat seara pe ușa din spate

spot_img

După mai puțin de 4 luni de mandat, Vlad Voiculescu era la minister când a aflat, din presă, că premierul îl demite.  A sperat până în ultima clipă că șeful partidului Dan Barna va rezolva situația, dar când a văzut că revocarea s-a făcut, și-a strâns armata de consilieri în birou.

Conform unor surse citate de hotnews.ro, pe la ora 20, Vlad Voiculescu a preferat să părăsească ministerul prin curtea din spate, în mașină, ca să nu fie luat la întrebări de jurnaliștii care au stat toată ziua în fața ministerului.

Toată dimineața, inclusiv după apariția zvonurilor schimbării sale din funcție, ministrul Vlad Voiculescu și-a petrecut-o în birou, schimbând mesaje cu colegii din USR-PLUS, care îl asigurau că Dan Barna nu va ceda.

După anunțul oficial al revocării, colaboratorii de care s-a înconjurat au început să vină în biroul lui și să-l întrebe ce se va alege de proiectele la care lucrau, conform sursei citate.

După-amiază, la minister a venit și iubita lui Vlad Voiculescu, jurnalista Laura Ștefănuț, care scrisese deja un mesaj pe Facebook și care a avut  și un scurt dialog cu reporterii din fața ministerului.

Seara, după ora 20, a ales să plece în mașină cu angajatul SPP, din curtea din spate a ministerului, unde jurnaliștii nu aveau accces. Unul dintre consilierii săi a declarat, pentru sursa citată, că Vlad Voiculescu nu a vrut să stea deloc de vorbă cu jurnaliștii deoarece presa „i-a fost ostilă” în cele aproape 4 luni de mandat.

Nici până la ora publicării acestei știri, Vlad Voiculescu nu a scris nimic pe Facebook, unde avea zilnic postări despre acțiunile sale.

Emanuel Stan