10.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 12:36

Cum se sincronizează Gorghiu cu Iohannis pe Facebook

spot_img

Șeful statului și co-președintele PNL au postat simultan pe rețeaua de socializare mesaje de susținere pentru Alianța de la Chișinău

iohannis_gorghiu

Președintele Klaus Iohannis și co-președintele PNL Alina Gorghiu au salutat, joi, simultan, pe conturile de Facebook, semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 din Republica Moldova.

Salut semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 din Republica Moldova. Îmi exprim încrederea că noua alianță de guvernare va continua și va aprofunda procesele de reformă care să asigure parcursul european al Republicii Moldova. Am speranța că această alianță va fi una solidă și stabilă, în măsură să răspundă așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova și partenerilor europeni. Reafirm susținerea fermă și sprijinul României pentru eforturile autorităților de la Chișinău în direcția consolidării drumului spre Uniunea Europeană, precum și continuarea dialogului politic cu forțele proeuropene.

Klaus Iohannis
postare pe Facebook, joi, ora 15.50

Acordul semnat azi la Chișinău de liderii celor 3 partide pro-europene – Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat și Partidul Liberal – e un pas în direcția corectă pentru Republica Moldova. Există acum o coaliție pro-europeană majoritară în Parlamentul Moldovei și va exista în curând și un guvern pro-european. Indiferent de cine va fi la putere în România, susținerea pentru parcursul european al Republicii Moldova e indiscutabilă!

Alina Gorghiu
postare pe Facebook, joi, ora 15.50

R.D.