3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:29
No menu items!

Cum se fură startul campaniei electorale. Panouri cu poza lui Victor Ponta, alături de sigla PSD-UNPR-PC, la Ploieşti

spot_img

PSD_campanie_Ploiesti 2

Panouri electorale cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sigla PSD-UNPR-PC şi cu îndemnuri la vot au apărut, în ultimele două zile, în mai multe cartiere din Ploieşti, în condiţiile în care campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe abia, sâmbătă, 26 aprilie.

Astfel, încă de la începutul acestei săptămâni, pe cele mai circulate artere rutiere din Ploiești au fost montate panouri imense cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sloganurile “Trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români” şi “România puternică în Europa”, precum şi cu sigla alianţei electorale PSD-UNPR-PC cu îndemnul “votează”.

În plus, au fost amplasate panouri electorale cu sigla alianţei PSD-UNPR-PC pe fond alb, cu îndemnul “votează” şi cu sloganul “România puternică în Europa”.

PSD_campanie_Ploiesti

Reprezentanţii conducerii PSD Prahova nu au putut fi contactaţi pentru a spune câte astfel de panouri au fost amplasate în Ploieşti şi cine a luat decizia de a le monta înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru europarlamentare.

R.D.